detector.media
09.08.2010 20:12
Новий канал затвердив пілот реаліті-шоу «Здрастуйте, я ваша мама» і проводить кастинги

У новому сезоні на Новому каналі вийде реаліті-шоу «Здрастуйте, я ваша мама». Про це розповіла в інтерв'ю ТК генеральний директор каналу Ірина Лисенко. За її словами, проект побудований на участі реальних родин і їхніх побутових відносинах.

 

Продюсуватиме реаліті-шоу Вікторія Забулонська. Вона повідомила ТК, що ідея проекту народилася на Новому каналі. «Хоча не буду заперечувати, що це формат, якщо можна так сказати, "з навіяного", - уточнила вона. - Реаліті-шоу зараз дуже популярні. Ми виокремили те, що нам за духом найближче, відмовилися від того, що за духом найдалі, і придумали таку от історію».

 

За умовами проекту, мама або тато їде з родини на тиждень, натомість приїжджає бабуся, щоб допомогти зятю (невістці). Знімальна група спостерігатиме за відносинами свекрухи з невісткою або тещі із зятем. Окрім цього, автори проекту хочуть простежити і показати, як старше і молодше покоління вирішують побутові проблеми, враховуючи часту непристосованість бабусь до сучасного життя із застосуванням високих технологій.

 

Знімальна група проводитиме з героями шоу весь активний день. «Причому, ми прагнемо спостерігати за відносинами учасників не з понеділка по п'ятницю, скажімо, а із середи до середи, тобто і в вихідні, і в робочі дні», - додала Вікторія Забулонська.

 

Пілот «Здрастуйте, я ваша мама» вже затверджений. Зараз канал проводить кастинги. За словами пані Забулонської, охочих багато, але не всі підходять. Головна вимога каналу - щоб молода пара в реальному житті жила окремо від батьків. Також бажано, щоб у родині було кілька дітей різного віку. Крім того, схвалюється, якщо з моменту свого створення родина змінила статус. «Наприклад, старше покоління живе в сільській місцевості, а молодше - у місті. Або навпаки. У нас є чудова родина, у якій бабуся - доктор наук - просто в шоці від того, чим займаються її діти», - каже продюсер.

 

На запитання ТК, коли передбачений ефір проекту і хто стане ведучим, Вікторія Забулонська поки відповіді не дала.

 

Нагадаємо, у червні ТК писала, що Новий канал готується до зйомок пілоту реаліті-шоу, яке передбачає «проникнення в життя звичайних сімей».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY