detector.media
09.08.2010 15:20
Головний редактор інтернет-видання «Правда.if.ua» заявляє про рейдерське захоплення ресурсу

Івано-франківське інтернет-видання «Правда.if.ua» 6 серпня атакували особи, які прагнуть заволодіти цим проектом. Про це пише ZIK з посиланням на заяву головного редактора видання Миколи Гусєва, який 9 серпня повідомив, що керівництво та власники сайту тимчасово не мають до нього доступу.

 

У заяві головного редактора йдеться: «Група осіб у складі громадянина України Станіслава Б., громадянина України Володимира Х. та іноземця Сергія С. прагне незаконним шляхом заволодіти проектом - АІР "Правда.if.ua". За спільною змовою згадуваних осіб, а саме шляхом матеріального підкупу працівника, який мав повноваження щодо технічного обслуговування хостингу, сталося часткове втручання у роботу хостингу, у зв'язку з чим керівництво і власники тимчасово не мають доступу до управління».

 

Керівництво та власники АІР «Правда.if.ua» змушені звернутися до управління СБУ в Івано-Франківській області за допомогою.

 

«Вся інформація, опублікована на сайті з 7 серпня і до моменту відновлення повноцінного користування власників і керівництва проекту, буде підтвердженням несанкціонованих дій групи осіб», - йдеться у заяві.

 

Станом на 15:00 9 серпня сайт видання не відкривається.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY