detector.media
06.08.2010 16:02
Янукович відповів блогерам

Президент України звернувся до блогерів через інформаційне агентство УНІАН. За його словами, він радий, що в країні є активні і сміливі хлопці, які дуже швидко реагують на помилки влади. Проте вважає, що їм не слід напрошуватися на допити:

 

«Згоден з вами в тому, що викликати на допит блогера - це останнє, чим повинна займатися СБУ. Думаю, у Служби Безпеки є інші важливі проблеми, - написав Президент України в своїй відповіді блогерам. - І маю вам сказати - я задоволений тим, як СБУ ламає корупцію, як багато зроблено за відносно короткий час у боротьбі з наркомафією. Але трапляються і такі перегини як, наприклад, історія з блогером. Думаю, що наша з вами позиція із цього приводу допоможе керівництву СБУ відкоригувати стиль своєї роботи.

 

Я, чесно кажучи, радий, що в країні є такі активні і сміливі хлопці, які дуже швидко реагують на помилки влади. Я завжди говорив - погана не та влада, яка помиляється. (Не помиляється, як відомо, той, хто нічого не робить.) Погана та влада, яка не виправляє своїх помилок, не реагує на сигнали суспільства.

 

Буду відвертий - ваші приколи щодо «викличте мене на допит в СБУ» викликали у мене гірку усмішку. От куди вам не слід прагнути потрапити, хлопці, так  це на допити. Ви молоді, талановиті, стильні. Вам треба цікавою справою займатися. Чи є у вас така справа? Чи знайшли ви себе в житті, в своїй професії - ось про це я хотів би з вами поговорити - і допомогти, якщо потрібно. Країні потрібні активні, сміливі молоді люди. І владі вони потрібні в першу чергу. Отже я простягаю вам руку - давайте зустрінемося.

 

Віктор Янукович»

 

Як повідомляла ТК, раніше Рух «Стоп цензурі!» зробив офіційну заяву з приводу виклику блогера Олега Шинкаренка на допит до Служби безпеки України та примусу його написати розписку, в якій вимагає пояснити, якими міжнародними законами та законами України керувалися співробітники СБУ та прокуратури.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY