detector.media
06.08.2010 11:06
Екс-гендиректор Черкаської ОДТРК подав до суду на Держкомтелерадіо

Екс-гендиректор Черкаської ОДТРК «Рось» Михайло Калініченко 5 серпня подав позов до суду, оскарживши наказ Держкомтелерадіо про своє звільнення.

 

«Наказ про звільнення незаконний, оскільки я перебуваю у відпустці, а крім того зараз знаходжусь на лікарняному. Держкомтелерадіо закидає мені сумісництво. Я викладав у виші. Але згідно із законом я маю право окрім основної роботи займатися викладацькою діяльністю», - сказав у коментарі ТК Михайло Калініченко.

 

За його словами, у позові він просить суд скасувати незаконний наказ Держкомтелерадіо та призупинити оголошення конкурсу на заміщення вакантної посади гендиректора Черкаської ОДТРК.

 

Також Михайло Калініченко поскаржився на те, що боїться провокації з боку тих, хто хотів його прибрати з посади. «Я помітив, що за мною стежать, боюсь, щоб до мого авто не підкинули якісь наркотики або зброю. Взагалі я збираюсь наступного тижня провести прес-конференцію у столиці, і про це там розповісти», - сказав Михайло Калініченко.

 

У Держкомтелерадіо ТК пообіцяли прокоментувати цю ситуацію після отримання офіційних документів із суду.

 

Нагадаємо, що раніше Михайло Калініченко неодноразово заявляв про тиск та погрози з боку губернатора Черкащини Сергія Тулуба.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY