detector.media
05.08.2010 12:29
«Кіно» придбав права на матч Ліги Європи за участю «Дніпра»

Матч третього кваліфікаційного раунду Ліги Європи «Дніпро» (Дніпропетровськ, Україна) - Спартак (Златібор, Сербія) 5 серпня покаже «Кіно». Про це йдеться в програмі каналу.

 

Як повідомили ТК у прес-службі футбольного клубу «Дніпро», права на цей кваліфікаційний раунд клуб реалізовує самостійно, тому «1+1» уклав індивідуальну угоду на показ лише цього поєдинку. Якщо «Дніпро» пройде у наступний тур, то медіаправа на його подальший матч будуть пропонуватись каналам разом з груповим турніром Ліги Європи.

 

За інформацією ТК,  угода між компанією «Поверхность», яка володіє правами на основний турнір як Ліги чемпіонів, так і Ліги Європи, та українськими ефірними каналами  щодо показу матчів цих європейських чемпіонатів ще не укладена.

 

Нагадаємо, матч Ліги Європи «Карпати» (Львів, Україна) - «Зестафоні» (Грузія) показував канал «Футбол». 5 серпня цей же канал покаже матч-відповідь «Зестафоні» - «Карпати».

 

Водночас матч третього кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів «Динамо» (Київ, Україна) - «Гент» (Бельгія) показував телеканал ICTV. 4 серпня цей же канал транслював матч-відповідь «Гент» - «Динамо».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY