detector.media
03.08.2010 17:12
Колективу Черкаської ОДТРК «Рось» представили тимчасового керівника

3 серпня на зустрічі з колективом Черкаської ОДТРК «Рось» директор адміністративно-господарського департаменту Держкомтелерадіо Сергій Шапкін офіційно оголосив про звільнення генерального директора Михайла Калініченка і представив нового виконуючого обов'язки керівника, повідомляє сайт «Прочерк».

 

Комітет оголосить конкурс на заміщення вже вакантної посади керівника Черкаської обласної державної телерадіокомпанії. До призначення нового генерального директора (конкурсна процедура може тривати 72 дні) обов'язки керівника «Росі» виконуватиме нинішній перший заступник гендиректора Валентина Душок (Рабцун).

 

За словами екс-гендиректора Михайла Калініченка, він перебуватиме у відпустці як мінімум ще три тижні.

 

Нагадаємо, що Михайло Калініченко вже неодноразово заявляв про тиск і погрози з боку голови Черкаської ОДА Сергія Тулуба. Востаннє про це він сказав в ефірі програми «Медіа-клуб» на 5 каналі.

 

Як писала ТК, пан Калініченко вже заявляв про тиск з боку губернатора Тулуба. Але звільнити його має право тільки Держкомтелерадіо, яке раніше не мало такого наміру.

 

Сергій Тулуб погодив звільнення генерального директора ОДТРК «Рось»  Михайла Калініченка, повідомила  «Детектор медіа»  прес-служба Черкаської ОДА. «Підстав для звільнення Калініченка достатньо. Перевірка КРУ ще за попередньої влади виявила численні порушення законодавства», - зазначили у прес-службі ОДА. 

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY