detector.media
29.07.2010 17:27
«Моя планета» і Sony Entertainment Television долучені до списку адаптованих каналів

Національна рада з питань телебачення і радіомовлення на засіданні 29 липня ухвалила рішення про розширення Переліку програм, зміст яких відповідає вимогам Європейської конвенції про транскордонне телебачення і ретрансляція яких на території України не обмежується згідно з ч. 1 ст. 42 Закону України «Про телебачення і радіомовлення».

 

До списку адаптованих додано два канали: «Моя планета» (російський пізнавальний телеканал, мова - російська) і Sony Entertainment Television (SET) (канал фільмопоказу належить британській мовній організації Sony  Picture TV International Networks, мова оригіналу з дублюванням на російську мову).

 

Нагадаємо, раніше на засіданні 21 квітня до списку адаптованих було включено канали «РТР-Планета», TVCi і «Теле 9», 12 травня - «Еврокино», «Вопросы и ответы», «Домашние животные», «365 дней», Universal Channel, Sci-Fi Channel (SyFy Universal), «Психология 21», 7 липня - «Беларусь-ТВ» і Da Vinci, 14 липня - «Кто есть кто» і Viasat Nature, 21 липня - Nat Geo Music та Investigation Discovery, а 28 липня - «ССTV Русский» і «Страна».

 

Таким чином, станом на 29 липня, Перелік іноземних програм, ретрансляція яких не обмежується, містить 127 каналів.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY