detector.media
27.07.2010 13:53
Маххі-TV покаже «Східні танці» з фіналісткою «Україна має талант» і соціальний проект «Складне питання»

Телеканал Маххі-TV запускає кілька нових проектів до нового сезону. Про це ТК розповіла генеральний продюсер телеканалу Маххі-TV Ольга Казберова.

 

Соціальний проект «Складне питання» висвітлюватиме проблеми, пов'язані з вихованням дітей. «Це буде програма, яка зніматиметься в студії з ведучою-спеціалістом. Через кілька днів буде відомо, хто саме стане ведучою» - розповіла Ольга.

 

У проекті «Складне питання», за словами пані Казберової, буде окрема благодійна рубрика, метою якої є допомога хворим дітям: «Ми будемо співпрацювати з Чорнобильською лікарнею, з відділенням дітей, хворих на лейкемію. Канал буде всіма силами допомагати дітям».

 

Також в осінньому сезоні з'явиться нове шоу власного виробництва «Східні танці», ведучою якого стане Алла Кушнір - фіналістка талант-шоу СТБ «Україна має талант» (посіла третє місце в першому сезоні). Цей проект замінить в ефірі програму минулого сезону «Стрип-Денс» з Кариною Харчинською.

 

Окрім цього, у прайм-таймі на Маххі-TV виходитиме придбане російське (Первый канал) ток-шоу «Без комплексів», ведучою якого є співачка Лоліта.

 

«Із придбаних програм ток-шоу Лоліти "Без комплексів" для нас є хітом сезону. Також ми показуватимемо програми для вагітних, для мам - поради і допомога у вихованні дітей. На телеканалі буде єдина лінія художніх фільмів, документальні фільми про зірок кіно, шоу-бізнесу. Деталі ми поки що не розголошуємо» - зазначила пані Казберова.

 

За словами Ольги Казберової, дитяча аудиторія є дуже важливою для каналу, тож Маххі-TV закуповує мультфільми, які будуть орієнтовані на дівчат 10-14 років. «Диснеївські» фільми, що виходили в минулому сезоні, не транслюватимуть: «Мультфільми ми закуповуємо вже в іншої студії, тому  все, що було в минулих сезонах, не виходитиме» - додала вона.

 

У липні на телеканалі стартував проект «Йога» з Іриною Харчинською, який продовжуватиме виходити в новому сезоні. Також продовжать свій вихід програми «Славетні чоловіки» і «Славетні жінки».

 

«"Славетні чоловіки" та "...жінки" - досить рейтингові передачі, які ми транслюємо з липня. У новому сезоні також оновиться програма "Славетні жінки  - сказала Ольга Казберова.

 

Щодо проектів минулих сезонів, то, як зазначила пані Казберова, на телеканалі Маххі-TV залишається програма «Обличчя речей» з Діаною Дорожкіною як «одна з найбільш рейтингових», а також «Кухня на шпильках» з Маргаритою Січкар та «Жіночі відвертості» з Ольгою Казберовою.

 

Анастасія Білякова-Бєльська, для «Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY