detector.media
22.07.2010 17:12
У справі щодо розтління не знайшли доказів проти Уколова

У Генпрокуратурі заявляють, що доказів причетності народних депутатів, серед них  і члена парламентського Комітету з питань   свободи слова та інформації Віктора Уколова, до скандалу, пов'язаного з обвинуваченнями в розтлінні неповнолітніх, на сьогоднішній день немає. Про це повідомляє «Українська правда» з посиланням на «Інтерфакс-Україна».

 

«На сьогоднішній день слідством не доведена участь, і тим більше відсутні докази, які б давали підстави для порушення справи щодо відомих вам народних депутатів», - заявив на прес-конференції в четвер заступник генерального прокурора Віталій Щьоткін.

 

Як повідомлялося, 13 жовтня 2009 року депутат Вадим Колесніченко (фракція Партії регіонів) оприлюднив у ЗМІ інформацію щодо зґвалтування дітей у МДЦ «Артек» і попросив правоохоронні органи не допустити закриття цієї кримінальної справи.



14 жовтня 2009 року колишній міністр внутрішніх справ Юрій Луценко повідомив, що міліція звинуватила в розтлінні неповнолітніх дітей їхнього вітчима (надалі в ЗМІ називалося прізвище головного редактора журналу «Артек» Дмитра Полюховича).

 

15-16 жовтня 2009 року ряд українських ЗМІ оприлюднили інформацію з указівкою прізвищ депутатів від фракції Блоку Юлії Тимошенко, нібито причетних до розтління дітей - Сергія Терьохіна, Віктора Уколова, Руслана Богдана. Усі ці депутати категорично спростували свою причетність до цієї справи.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY