detector.media
22.07.2010 13:34
Бенкендорф: Перший показав візит Кирила на кошти, зароблені від реклами (+ рейтинги)

Трансляцію візиту Патріарха Московського і всієї Русі Кирила Перший національний провів на кошти зі спеціального фонду бюджету НТКУ. Про це ТК  повідомив генеральний директор компанії Єгор Бенкендорф.

 

«На жаль, додаткових коштів на висвітлення візиту патріарха не виділялось. У телекомпанії пішли витрати на часткові технічні засоби зі спеціального фонду бюджету. Тобто це гроші, які НТКУ заробила на рекламі», - зазначив він.

 

При цьому, за його словами, в організації проведення трансляції підтримку НТКУ надали інші державні та приватні телеканали з Одеси, Дніпропетровська та Києва, які допомогли каналу як з технічним забезпеченням, так і надавши тематичні відеоматеріали. Серед цих каналів, за словами Єгора Бенкендорфа, були «Інтер» та канал «Глас». На своєму сайті Перший національний подякував «дружнім каналам» за безкоштовну допомогу.

 

«Я дуже задоволений результатами трансляції. Я віруюча людина, і у мене інше, глибинне ставлення до проповіді.  Я думаю, що варто чути і цінувати ці короткі моменти і не робити з цього піар. Учорашня трансляція дала частку 7,7%», - сказав пан Бенкендорф.

 

Освячення Спасо-Преображенського кафедрального собору патріархом Кирилом Перший показав 21 липня з 8.30 до 12.00. Трансляція  мала рейтинг 0,62%, частку 7,68% за  загальнонаціональною панеллю та рейтинг 0,48%, частку 6,54% за «50 тис.+», аудиторія 18+. Таким чином ці показники в чотири рази перевищили частку каналу, та виявились утричі вищими за цифри  цього слоту. За минулий тиждень Перший національний мав частку  1,8% (за «50 тис.+» - 2,12%), а частка слоту 8.30-12.00 складала - 2,52% («50 тис.+» - 2,12%).

 

Як повідомляє інформаційне агентство «Інтермедіаконсалтинг», депутат та член Комітету Верховної Ради України з питань культури і духовності Ярослав Кендзьор звернувся з запитом до Державного комітету з питань телебачення та радіомовлення з проханням оприлюднити інформацію, за які кошти була здійснена пряма трансляція на Першому національному телеканалі виступу Патріарха Російської Православної Церкви Кирила в Одесі, яка тривала з 8:30 до 12:00.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY