detector.media
22.07.2010 07:49
За зимову олімпіаду уряд заборгував Першому національному понад 10 млн гривень

На НТКУ продовжує накопичуватися заборгованість, що несе загрозу самому існуванню телекомпанії, вважає генеральний директор Першого національного Єгор Бенкендорф. Про це він розповів ТК.

 

«За зимову олімпіаду нам заборгували 10,5 млн. грн. Усього на сьогодні заборгованість становить 88 млн. грн. Цей борг включає заборгованість перед Європейською мовною спілкою, вартість неоплачених ліцензій за трансляцію подій, в тому числі і за олімпіаду, несплату членських внесків і неоплачені витрати на трансляцію програм телеканалу EuroNews», - зазначає Єгор Бенкендорф.

 

Нагадаємо, що 2010 року на виробничі потреби НТКУ має отримати близько 100 млн. грн., з яких понад 70 млн. -  фонд заробітної плати з нарахуваннями, а ще 4,82 млн. - обов'язкові витрати за комунальні платежі. Генеральний директор НТКУ вважає, що власними силами погасити заборгованість Перший національний не зможе. Несплата членських внесків та інших обов'язкових платежів за останні три роки загрожує виключенням з Європейської мовної спілки.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY