detector.media
21.07.2010 13:43
«Інтер-фільм» став ексклюзивним дистрибутором «Централ Партнершип» в Україні

Російська компанія «Централ Партнершип» (Сentral Partnership) та український концерн «Інтер-фільм», який займається дистрибуцією кінофільмів, оголосили про стратегічний альянс. Про це повідомляє Media Business Reports з посиланням на російське видання «Бюллетень кинопрокатчика».

 

Тож відтепер «Інтер-фільм» стане ексклюзивним дистрибутором кіноконтенту російського продакшну на території України пд брендом СР (Сentral Partnership).

 

Співпраця почнеться з виходу у прокат комедійного бойовика «Нестримні» (The Expendables).

 

«Україна є великим кіноринком на території пострадянського простору, і ми розглядаємо партнерство з концерном «Інтер-фільм» як серйозний крок щодо укріплення бренду СР на території України. Особлива увага приділятиметься просуванню вітчизняних проектів та сімейних фільмів у 3D», - зазначає генеральний директор «Централ Партнершип Сейлз Хаус» Марк Лоло.

 

Нагадаємо, «Інтер-фільм» займається дистрибуцією  кінофільмів  вітчизняних та зарубіжних компаній в Україні, Білорусії, Молдові, Азербайджані та Грузії. Також компанія є  ексклюзивним представником компаній: Warner Home Video, Universal Pictures, Paramount Pictures.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY