detector.media
19.07.2010 18:30
Інформаційна агенція «Медіастар» заявляє, що проти неї вчинено провокацію

Власник інформагентства «Медіастар» Зоряна Павлишин (Іленко) готує заяву до правоохоронних органів з приводу появи провокативних листівок. Як повідомляє «Медіастар», у центральній частині Львова на місцях розміщення масових афіш розклеєні агітаційні передвиборні матеріали, подані від імені інформагентства, яке до листівок не має стосунку.

 

На жовтому аркуші зображений напис «Хто твій мер?» і вказано доменне ім'я інтернет-ресурсу інформагентства - www.mediastar.net.ua. Жодних вихідних даних про тираж та мету розповсюдження таких листівок немає.

 

За словами Зоряни Павлишин, якби інформагентство організувало подібну кампанію, то лише у правовому полі із зазначенням на листівці вихідних даних про наклад. Вона припускає, що хтось організував таку кампанію, щоб зашкодити в майбутньому репутації інформагентства, та пов'язує появу листівок з передвиборною кампанією.

 

«Якби я не розуміла, що за сценарієм промоційної технології за цією листівкою має з'явитися інша, то, ймовірно, не зверталася б до правоохоронних органів. Адже зміст сьогоднішньої листівки не несе надзвичайного змісту. Але якщо промовчати зараз, то у тому ж форматі може з'явитися щось інше, вже більш крамольніше або навіть наклепницьке, і пояснити, що "Медіастар" не має жодного відношення до цих листівок - буде дуже складно», - зазначила власниця інформагенції.

 

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY