detector.media
19.07.2010 16:39
Перший канал запустив окремий сайт, присвячений візиту Кирила

Перший Національний канал 19 липня заявив про запуск нового сайту  http://patriarch.1tv.com.ua/uk/, присвяченого візиту Святійшего Патріарха Московського і всієї Русі Кирила. Про це йдеться у повідомленні прес-служби телеканалу.

 

Патріарх відвідає Україну з 20 по 28 липня і побуває в Одесі, Дніпропетровську та Києві. Перший національний докладно висвітлюватиме цей візит - щодня його ключові події можна буде дивитися у прямому ефірі. Графік трансляцій, а також відео, присвячене темі візиту, можна буде переглянути на сайті http://patriarch.1tv.com.ua/uk/. Втім, наразі сайт не відкривається з невідомих причин.


«Візит патріарха - велика подія для України. Оскільки необхідно зміцнювати віру і впевненість людей у подолання всіх труднощів, і візит Патріарха, безсумнівно, буде цьому сприяти. Тому Перший національний, як державний канал, буде широко висвітлювати цей візит», - говорить генеральний директор НТКУ Єгор Бенкендорф.

 

Як повідомили в прес-службі Першого каналу, після закінчення візиту Кирила сайт  не закриється, а буде переформатований під нову програму  про релігію і мораль «Світло».

 

Як писала «Детектор медіа», ведучим її буде Юрій Макаров. Програма стоїть в сітці наступного сезону Першого національного у денному ефірі суботи.

 

Хронометраж проекту - 30 хвилин.

 

Як відомо, Перший національний та телеканал «Інтер» забезпечуватимуть інформаційну підтримку візиту в Україну Патріарха Московського і всієї Русі Кирила. Передбачається, що заходи за участю Патріарха Московського і всієї Русі Кирила у Дніпропетровську та Одесі у прямому ефірі транслюватиме Перший національний, а в Києві трансляцію буде забезпечувати паралельно з НТКУ і телеканал «Інтер».

 

Нагадаємо, що торік в липні телеканал «Інтер» став головним інформаційним партнером візиту Святішого Патріарха Московського і всієї Русі Кирила в Україну.

 

«Детектор медіа»

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY