detector.media
15.07.2010 18:34
ТРК «Академія» і «Купол» цікавляться в УДЦР переносом і збільшенням потужності передавачів

Національна рада з питань телебачення і радіомовлення на засіданні 14 липня замовила в ДП «Український державний центр радіочастот» висновки щодо можливості технічного переносу зі збільшенням потужності передавачів двох телевізійних частот.

 

Ідеться про 27 ТВК у місті Бучі Київської області(потужність передавача 1 кВт). На ній мовлять дві бучанські компанії - ТОВ «ТРК "Академія"» (16 год/добу) і телекомпанія «Сатурн» у формі ТОВ (8 год/добу). Вони цікавляться в УДЦР можливістю технічного переносу частоти з Бучі до Києва зі збільшенням потужності передавача до 5 кВт.

 

У бучанських компаній збігаються засновники: ТОВ «ТЛС-100» і Томко Олександр Олександрович (у «Сатурна», крім цього, є третій засновник - українсько-російське ТОВ «Міжнародна фінансова агенція»).

 

Також замовлено висновки про 56 ТВК у Києві (потужність передавача 10 Вт). На ній мовить ТОВ «ТРК "Купол"». Компанія хоче перенести передавач з вулиці Олегівської на Дорогожицьку та збільшити потужність у 500 разів - до 5 кВт. Зараз ефірний сигнал «Купола» покриває лише невелику частину Києва.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY