detector.media
15.07.2010 14:32
Черкаський губернатор ініціював звільнення гендиректора ОДТРК. Проте Держкомтелерадіо не має такого наміру

Голова Черкаської облдержадміністрації Сергій Тулуб ініціював звільнення генерального директора Черкаської обласної державної телерадіокомпанії «Рось» Михайла Калініченка. Цю інформацію сайту «Обком» «Детектор медіа» підтвердили у прес-службі Черкаської облдержадміністрації.

 

«Ми ініціювали питання кадрового оздоровлення керівництва ОДТРК», - сказав пан Тулуб на прес-конференції 14 серпня.

 

Своє рішення Тулуб пояснив недостатньою, на його думку, увагою керівництва ТРК до розвитку дротового мовлення в області, де 48% населення становлять жителі сіл, а також необхідність оздоровлення кадрової ситуації в колективі компанії.

 

Михайло Калініченко у коментарі ТК зазначив, що вважає таке рішення Тулуба тиском на нього як керівника і журналіста. «Тулуб хоче, щоб ОДТРК тільки співала оди йому, а ми повинні висвітлювати його діяльність. Він не може мене звільнити, це прерогатива Держкомтелерадіо. Він написав листа до Комітету, мабуть для того, щоб мене залякати. Але я не з лякливих. Я ще можливо подам до суду на нього за цей лист», - сказав Михайло Калініченко.

 

Держкомтелерадіо не має наміру звільняти Михайла Калініченка. Про це ТК сказав керівник департаменту телебачення і радіомовлення комітету Сергій Абрамов.

 

«З Михайлом Михайловичем Калініченком укладено контракт. Генеральний директор Черкаської ОДТРК - один з кращих керівників, тому комітет не має наміру його звільняти, ми про це так і написали Тулубу», - сказав Абрамов ТК.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY