detector.media
12.07.2010 18:05
Єгор Бенкендорф: Я автор ювілейного фільму про Януковича, і нічого ганебного в цьому не бачу
Єгор Бенкендорф: Я автор ювілейного фільму про Януковича, і нічого ганебного в цьому не бачу

Автором і режисером фільму «Президент. Початок шляху», який демонстрували у своєму ефірі Перший канал і ICTV, є генеральний директор Національної телекомпанії України Єгор Бенкендорф. Про це він сказав в коментарі «Телекритиці».

 

«Спочатку фільм мав знімати Марк Гресь, його творче об'єднання документальних фільмів. Це мало відбуватися в рамках нашої ювілейної серії. приміром, зараз це об'єднання знімає ювілейний фільм про режисера Миколу Рушковського. Але він не зміг. Тому фільм зняв я, з власної ініціативи. І нічого ганебного в цьому не бачу», - прокоментував Бенкендорф.

 

За його словами, диктор Данило Сєрих та композитор Ігор Стецюк радо погодилися на його пропозицію про співпрацю, а Ігор Стецюк передав музику до фільму безкоштовно.  

 

Щодо показу на ICTV, то, як пояснив Бенкендорф ТК, він звертався на канал з проханням надати певні архівні матеріали для фільму, тоді ж попередньо домовився про показ стрічки.

 

«Ми попередньо домовилися, що як фільм вийде нормальної якості, то ICTV його покаже. Коли стрічку було знято, я надіслав її на канал - очевидно, якість їх влаштувала, і тому вони показали фільм», - говорить Бенкендорф.

 

Також він звертає увагу на те, що 10 - 11 липня по різних каналах було показано два різні фільми про ювілей Януковича.

 

«Я говорю лише про фільм, який показав наш канал та ICTV. Я бачив аналогічний фільм на ТРК «Київ», але це не мій», - наголосив він.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY