detector.media
09.07.2010 12:32
Канали Universal в Україні представлятиме Олена Рожок

Олена Рожок призначена представником Universal Networks International (UNI) в Україні і країнах СНД. Про це повідомляється в прес-релізі компанії.

 

Олена Рожок відповідатиме за просування розважальних каналів NBC Universal в Україні та СНД, а також за роботу з операторами. Представництво в Києві працює в структурі українського офісу General Electric (мажоритарний власник NBC Universal) і підпорядковується безпосередньо Вірі Червенаковій, директору з продажів у регіоні Центральна і Східна Європа компанії UNI.

 

У прес-релізі наголошується, що це призначення є частиною міжнародної стратегії компанії з розширення присутності каналів Hallmark (Diva Universal з вересня), Syfy Universal і Universal Channel у регіоні.

 

Олена Рожок у коментарі ТК розповіла, що нову посаду їй запропонувала Віра Червенакова. «Ми з нею давно знайомі, тому що в компанії Chello Zone останні дев'ять років представляли канал Hallmark, який є частиною UNI», - додала вона. Пані Рожок працює представником UNI з червня. За її словами, перед нею поставлене завдання розширити дистрибуцію Universal Channel, Syfy Universal і Hallmark, зробити їх максимально доступними для абонентів в Україні.

 

До цього Олена Рожок обіймала посаду директора з продажів компанії Chello Zone (Україна, Молдова і Грузія), займалася продажами як каналів власного виробництва, так і тих, які представляла компанія, для кабельних, супутникових і IPTV-операторів (канали груп Discovery, Eurosport, MTV, Turner Broadcasting та інших).

 

«Я працювала там дев'ять років і відчула, що настав час змінити гніздо. Замість себе я порекомендувала свою колегу Ольгу Лисенко, яка шість років працювала разом зі мною в Chello Zone», - сказала ТК Олена Рожок.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY