detector.media
06.07.2010 13:54
Білорусь розкритикувала фільм про Лукашенка, який транслював НТВ

Білорусь відреагувала на фільм про президента країни Алєксандра Лукашенка, який був показаний на російському телебаченні, пише «Сегодня».

 

У посольстві Білорусі в Москві сподіваються, що показаний в ефірі фільм не відображає офіційну позицію російського керівництва.

 

«Висувати такі блюзнірські звинувачення на адресу голови держави - неприпустимо і злочинно. Це домисли, які не мають під собою ґрунту, і набір коментарів, які викинули з контексту», - заявив прес-аташе посольства Білорусі Віталій Сливка.

 

Телеканал НТВ показав фільм під назвою «Хресний батька», присвячений Лукашенку і ситуації з порушенням прав людини в Білорусі.

 

Автори фільму нагадують про опонентів президента, які пропали (при цьому наводиться версія, згідно з якою колишній глава МВС Юрій Захаренко був викрадений за вказівкою президента), і звинувачують його у відході від союзницьких стосунків з Росією.

 

Крім того у публікації згадується, що інший російський телеканал Russia Today також підготував великий сюжет, в якому критикувалася діяльність Лукашенка.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY