detector.media
02.07.2010 15:04
Інвестори ТВі подали позови до міжнародних судів проти держави Україна

Закордонні партнери телеканалу ТВі підготували і подали низку позовів до міжнародних судів, зокрема, проти держави Україна. Про це на прес-конференціїd в «Інформальянсі» 2 липня заявив генеральний директор ТВі Микола Княжицький.

 

«У нашого каналу є партнери за кордоном. Вони вже понесли певні збитки у зв'язку з тими діями, що ведуться щодо нашого каналу. Ми будемо подавати і вже подали в міжнародні судові організації. І ці позови, в тому числі, будуть до держави Україна», - сказав він.

 

На прохання журналістів уточнити, хто є позивачами і в яких судах, пан Княжицький сказав, що ТВі зробить прес-реліз із цього приводу.

 

«Ми вже подали позови до міжнародних судів. Це наші партнери, які інвестували в нашу компанію, які пов'язані низкою угод, які пов'язані з тими ліцензіями, що ми отримали», - сказав він.

 

За словами Миколи Княжицького, кілька місяців тому була подібна справа Джозефа Леміра і «Гала-радіо» проти України. Нагадаємо, в січні 2010 року «Гала-радіо» повідомило, що трибунал Міжнародного центру з рішення інвестиційних спорів при Світовому банку (ICSID) прийняв рішення на користь Джозефа Леміра у справі проти України, встановивши, зокрема, що видача ліцензій відбувається порушеннями, пов'язаними з втручанням політиків і тиском. Водночас Мін'юст роз'яснив Нацраді, що це рішення трибуналу є проміжним, а остаточне рішення буде ухвалене не раніше 2011 року.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY