detector.media
30.06.2010 18:07
«Інтер» та Перший національний інформаційно підтримають візит Московського Патріарха Кирила

Перший національний та телеканал «Інтер» забезпечуватимуть інформаційну підтримку візиту в Україну Патріарха Московського і всієї Русі Кирила, повідомляє «Урядовий портал».

 

Про це зокрема зазначив віце-прем'єр-міністр України Володимир Семиноженко під час наради щодо забезпечення організації візиту, який відбудеться з 20-го по 28 липня 2010 року.

 

Програма візиту передбачає, зокрема, відвідування Свято-Успенського кафедрального собору (Одеса), божественну літургію в Спасо-Преображенському кафедральному соборі (Дніпропетровськ) та божественну літургію на Соборній площі Лаври (Київ), урочистий молебень на Володимирській гірці.

 

Передбачається, що заходи за участю Патріарха Московського і всієї Русі Кирила у Дніпропетровську та Одесі у прямому ефірі транслюватиме Перший національний, а в Києві трансляцію буде забезпечувати паралельно з НТКУ і телеканал «Інтер».

 

Нагадаємо, що торік в липні телеканал «Інтер» став головним інформаційним партнером візиту Святішого Патріарха Московського і всієї Русі Кирила в Україну.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY