detector.media
28.06.2010 11:43
Герман: Льовочкіну не сподобався жоден з кандидатів у речники президента

Заступник глави Адміністрації президента Ганна Герман в ефірі програми «Чорне та біле» на телеканалі ТВi заявила, що главі Адміністрації Сергію Льовочкіну не сподобався жоден  з кандидатів на посаду прес-секретаря президента України, пише «Українська правда».

 

Коментуючи ситуацію з призначенням прес-секретаря президента, Ганна Герман заявила: «Я Сергію Володимировичу (Льовочкіну) представляла кілька кандидатур. Ми радилися з ним і майже завжди він приймав рішення, що може це не достатньо високого рівня кандидати».

 

Непорозумінь з главою Адміністрації президента Сергієм Льовочкіним у нею немає, зауважила Герман. «Свого часу дискусії дали підставу говорити про якісь непорозуміння між мною і главою адміністрації, - сказала вона. - Повірте мені, у нас справді з Льовочкіним дуже добрі старі відносини. Я багато завдячую цій людині. Коли в мене були тяжкі часи він завжди мене підтримував... І всі ці розмови про якісь конфлікти виходять лише з того, що ми маємо дискусію».

 

Відповідаючи на запитання щодо своєї заяви про те, що вона буде працювати напряму з президентом Віктором Януковичем, Герман заявила: «Я сказала не так. І треба правильно мене цитувати. Я сказала, що в мене залишається можливість працювати напряму з президентом. І я завжди працювала в деяких питаннях напряму з президентом. І так залишилося. Це є нормально. Я працюю з президентом вже близько шести років і є деякі оперативні питання, які нема часу узгоджувати. У нас є прямий зв'язок. Я піднімаю трубку і президент вислухає, реагує відповідно на пропозиції», - повідомила заступник глави адміністрації.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY