detector.media
27.06.2010 15:56
Романа Скрипіна переобрано головою НМПУ

Сьогодні, 27 червня, під час з'їзду НМПУ головою Незалежної медіа-профспілки України було переобрано Романа Скрипіна. Першим заступником голови обрано Сергія Штурхецького (м. Рівне), заступником - Сергія Гузя (м. Дніпродзержинськ). Також сформовано комітет НМПУ, до якого увійшли Роман Скрипін, Сергій Штурхецький, Серій Гузь, Юрій Михайлович (м. Київ), Максим Абрамовський (м. Донецьк). Обрано також двох резервних членів комітету, ними стали Катерина Форманюк (м. Донецьк) та Андрій Лаврик (м. Київ).

 

До ревізійної комісії увійшли Микола Фельдман (м. Кременчук, голова), Георгій Олійник та Іван Чорнобай (м. Рівне). Обрання ради Незалежної медіа-профспілки України вирішено перенести на жовтень, так само як і прийняття програми її дій - наразі програму дій НМПУ було прийнято за основу, з тим щоби до жовтня її було доопрацьовано й доповнено.

 

Під час з'їзду було також прийнято нове положення про ревізійну комісію. З'їзд заслухав звіт голови НМПУ Романа Скрипіна про роботу за два роки і звіт голови ревізійної комісії Юрія Шеляженка. Члени з'їзду висловили свою позицію стосовно проекту Трудового кодексу: вони вирішили, що він потребує системних змін.

 

З'їзд легітимізував рішення комітету НМПУ про стягнення внесків за рік наперед на безготівковий рахунок зі збільшенням внеску до 180 грн (розмір внеску 180 грн вирішено залишити незмінним до кінця цього року). Також було вирішено не закривати з'їзду, а провести другу його частину в жовтні.

 

Наприкінці з'їзду Остап Кривдик зачитав присутнім відкритого листа від голови КНМП Юрія Луканова, в якому була висловлена низка претензій до НМПУ. Юрій Луканов пропонував переназвати з'їзд у нараду з підготовки з'їзду, а через декілька місяців провести «повнокровний» з'їзд регіональних організацій.

 

На з'їзді було зареєстровано 24 делегати з усіх регіонів України, серед учасників були також народний депутат Андрій Шевченко, члени КНМП Остап Кривдик, Юка Гаврилова, гості і журналісти.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY