detector.media
25.06.2010 12:24
ICTV запускає розважальний проект «Чудо-люди»

Телеканал ICTV запускає новий розважальний проект «Чудо-люди». Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Виробництво проекту ICTV здійснюватиме самостійно, без допомоги сторонніх продакшнів.

 

Участь у шоу візьмуть люди з надзвичайними здібностями: «Ти пародіюєш півня так, що збігаються усі навколишні кури? Вмієш складати вірші на суахілі чи співати голосом Лучано Паваротті у глибокому дитинстві? А може, ти вигадав новий стиль танцю на кшталт румбо-гопака?», - йдеться в інформації пре-служби каналу.

 

Переможець проекту отримає 100 тисяч гривень.

 

ICTV також повідомляє, що розпочинає всеукраїнський кастинг проекту. Команда каналу проведе попередній відбір кандидатів, які потраплять у відбірковий тур. На цьому етапі найкращих учасників  щотижня обиратимуть глядачі через смс-голосування. Після цього буде обрано 16 «чудо-людей», які візьмуть участь у фінальному концерті та змагатимуться за перемогу. Кастинги відбудуться 3 і 4 липня в Києві, Донецьку, Дніпропетровську, Івано-Франківську, Луганську, Луцьку, Сімферополі, Львові, Ужгороді, Миколаєві, Запоріжжі, Харкові, Одесі, Черкасах.

 

Для «Чудо-людей» канал відкрив окремий підсайт -  http://www.chudo.ictv.ua/

 

Нагадаємо, що 1 вересня на каналі ICTV уже стартував проект зі схожою назвою, його ведучим тоді був Олексій Горбунов. Однак пізніше його було знято з ефіру.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY