detector.media
25.06.2010 12:57
Kyiv Post запускає сайт російською та українською мовами

Англомовна газета Kyiv Post готує новий інтернет-проект  російською та українською мовами. Цю інформацію «Детектор медіа» підтвердив заступник головного редактора видання Андрій Черніков, який керуватиме старт-апом.

 

За його словами, завдання, що ставиться перед проектом, вийти на українську аудиторію та збільшити кількість локальних рекламодавців. «Наразі основна частина читачів сайту Kyiv Post - це люди, що живуть поза межами України. А ми хочемо підвищити свої позиції серед українських читачів», - пояснив він.

 

Контент нового проекту не буде простим перекладом англомовної версії. Він складатиметься з ексклюзивних матеріалів, новин, фото, блогів та відео власного виробництва.

 

Щоправда, в нього не буде власного домену. Обидва сайти - англомовний та новий - міститимуться за однією адресою, під одним брендом - kyivpost.com. Власного штату в нового підсайту також не буде: над усіма проектами Kyiv Post працює спільна редакція. Проте кількість співробітників у редакції може збільшитися (наразі там працює близько 30 осіб).

 

Презентація проекту відбудеться орієнтовно 2 липня, готується промокампанія.

 

Нагадаємо, минулого року видавництво KP Media продало газету Kyiv Post та її сайт бізнесмену Мохаммаду Захуру.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY