detector.media
23.06.2010 14:20
Держкомтелерадіо порадив НСЖУ співпрацювати з новим керівником Нацрадіо, а працівники НРКУ просять Азарова лишити їм Набруска

Держкомтелерадіо незгодний із заявою НСЖУ з приводу звільнення з посади президента НРКУ Віктора Набруска. Про це йдеться в офіційній відповіді прес-служби Держкомтелерадіо, яку отримала ТК.

 

Комітет пише, що визнає всі досягнення пана Набруска протягом 10-річного терміну роботи. Але й перелічує проблеми, які нівелюють ці досягнення. «Що робити із невизначеними структурно і дотаційними музичними колективами радіокомпанії? Як зупинити повальне знищення проводового радіо, руйнування через відсутність мовлення фінансово непідйомних потужних передавальних радіокомплексів? Чому за попереднє, з відомих причин сприятливе для Набруска В.І. п'ятиріччя, не вдалося домовитися про об'єднання зусиль НРКУ з обласними державними радіостудіями щодо утворення єдиної загальнодержавної мережі ФМ?», - запитує Держкомтелерадіо НСЖУ, і радить Спілці журналістів  розпочати співпрацю з новопризначеним керівником НРКУ.

 

Повністю з текстом листа прес-служби Держкомтелерадіо можна ознайомитися тут.

 

Тимчасом працівники НРКУ направили відкритого листа до прем'єр-міністра України Миколи Азарова, у якому просить продовжити термін дії контракту екс-президента НРКУ Віктора Набруска.

 

 

 

 

Як відомо, питання про призначення керівника Українського радіо має розглядатися у ці хвилини на засіданні уряду.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY