detector.media
18.06.2010 11:12
Команда Закарпатської ОДТРК перемогла в конкурсі «Кубок репортерів європейського ТБ» в Угорщині

Знімальна група Закарпатської ОДТРК у складі завідувача редакції програм угорською мовою Гейми Ковача, журналіста Максима Мельника та оператора Томаса Ваша виграла гран-прі ІХ Міжнародного конкурсу журналістів «Кубок репортерів європейського ТБ», який проходив в Угорщині. Про це повідомляє департамент інформаційної політики Державного комітету телебачення та радіомовлення.

 

Загалом у конкурсі взяли участь 24 знімальні групи з десяти країн Європи. Для кожної з них шляхом жеребкування визначалася тема роботи, яку потрібно було відзняти, змонтувати та представити за 24 години англійською мовою.

 

Команді Закарпатської ОДТРК випало підготувати матеріал про навчання військ країн НАТО в Угорщині. Журі на чолі з колишнім керівником Асоціації європейських мовників Борисом Бергантом визнало роботу української команди найкращою і присудило гран-прі «Золотий мікрофон».

 

Ця знімальна група вже вдруге перемагає в конкурсі «Кубок репортерів європейського ТБ». Перший гран-прі вона отримала у 2007 році, після чого здобувала відзнаки за кращу операторську роботу, кращий сценарний план та кращу роботу модератора.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY