detector.media
17.06.2010 13:13
СТБ запускає реаліті-шоу «Холостяк»
СТБ запускає реаліті-шоу «Холостяк»

СТБ розпочав підготовку до зйомок і відбору учасниць нового реаліті-шоу  «Холостяк» за американським форматом The Bachelor. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Права на адаптацію проекту СТБ придбав у компанії Warner Bros. International Television. Старт проекту заплановано на 2011 рік.

 

За форматом «галантний, симпатичний та матеріально забезпечений» неодружений чоловік шукає жінку своєї мрії. В програмі він знайомиться з 25 претендентками (ходить на побачення, зустрічається з батьками дівчат і, зрештою, обирає одну з них.

 

У фінальному епізоді головний герой освідчується.

 

За словами керівника проекту Олени Вікторової, головний акцент у шоу робитиметься на романтичних стосунках та розкішних побаченнях. «І Холостяк, і учасниці будуть жити в розкішних будинках, на узбережжі, проводити час у фешенебельних ресторанах, кататись на фантастичних яхтах, їздити на лімузинах, і навіть літати на гелікоптерах та чартерах. А фінальні  епізоди  ми плануємо знімати на екзотичних островах», - наголошує пані Вікторова

 

25 претенденток для участі у проекті будуть обиратись на відкритому кастингу. Незаміжні дівчата, яким виповнився 21 рік, можуть заповнити анкету до 25 липня на сайті СТБ. А от кандидата на роль «Холостяка» обиратимуть на закритому кастингу.

 

The Bachelor виходить на каналі ABC, де вже ввийшло 14 сезонів.

 

Нагадаємо, на СТБ  з минулої осені виходить dating-шоу «Давай одружимось».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY