detector.media
15.06.2010 12:23
Серед кандидатів у члени Нацради є особи з купленими дипломами?

Деякі кандидати на посаду членів Національної ради з питань телебачення та радіомовлення, за інформацією «Коммерсантъ-Украина», мають куплені диплому про вищу освіту. Про це повідомляє видання з посиланням на  джерела в парламентському Комітеті з питань свободи слова та інформації.

 

Як вже повідомляла ТК, на членство у Нацраді претендує 24 кандидати.

 

Як пише газета, не всі кандидати пройдуть попередній відбір у профільному комітеті, оскільки деякі претенденти були подані з запізненням, також є і такі, у яких були виявлені куплені документи про вищу освіту.

 

«Я чув про проблему з дипломами. Є і неправильно оформлені документи», - цитує ««Коммерсантъ-Украина» народного депутата та члена профільного комітету Олександра Голуба.

 

Однак у коментарях ТК пан Голуб не підтвердив цю інформацію, зазначивши: «Я безпосередньо цього не знаю. Я знаю з секретаріату президента, що є неправильно оформлені документи, є не всі подані документи. А щодо куплених чи не куплених дипломів у мене інформації не має».

 

Також інформація про підроблені дипломи не відома й іншим членам комітету, зокрема, Юрію Стецю та Андрієві Шевченку. За словами пана Шевченка, зараз комітет тільки  вивчає  документи кандидатів.

 

Нагадаємо, у коментарях ТК завідувач секретаріату комітету Верховної Ради з питань свободи слова та інформації Юрій Гирик наголошував, що  комітет звернувся з запитом до Міністерства юстиції з проханням вказати, які з організацій, що висунули кандидатів, є  всеукраїнськими громадськими організаціями у галузі діяльності ЗМІ.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY