detector.media
09.06.2010 12:49
Севастопольська мерія вимагає від Міноборони звільнити начальника військової ТРК «Бриз» за націоналізм

Керівництво Севастопольської міської державної адміністрації вимагає від Міністерства оборони України звільнення начальника телерадіокомпанії ВМС України «Бриз» Мирослава Мамчака. Про це повідомило «Радіо Свобода» з посиланням на Громадський комітет «Український Севастополь».

 

Як передає «Радіо свобода», нова севастопольська влада закидає військовим журналістам «пропаганду українського націоналізму» і «розпалювання ворожнечі до братнього російського народу».

 

ТРК «Бриз» заснували майже одночасно з ВМС України - у 1992 році. В 1994 році радіо «Бриз» вперше вийшло в ефір, згодом розпочалося телевізійне мовлення. Від самого початку цю телерадіокомпанію очолював військовий журналіст, капітан першого рангу Мирослав Мамчак.

 

Згідно з повідомленням «Свободи», наприкінці квітня новопризначений голова Севастопольської міськдержадміністрації Валерій Саратов направив міністрові оборони України адміралу Михайлові Єжелю листа з різкою критикою редакційної політики «Бризу», зокрема висловлювань в ефірі щодо «харківських угод», а також стосовно дій російських військових у Севастополі.

 

Прес-служба мерії у коментарі «Радіо Свобода» сказала, що не може ані підтвердити, ані спростувати дану інформацію.  

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY