detector.media
07.06.2010 20:05
Кабмін передав Національну радіокомпанію в управління Держкомтелерадіо

Кабінет Міністрів України вніс зміни до статуту Національної радіокомпанії України. Відповідна постанова від 2 червня 2010 р. №383 опублікована на офіційному сайті уряду.

 

Згідно з документом, функції з управління радіокомпанією здійснює Державний комітет телебачення та радіомовлення. Керівництво діяльністю радіокомпанії здійснює її генеральний директор (а не президент, як було раніше), який призначається на посаду та звільняється з посади Кабінетом Міністрів України за поданням Держкомтелерадіо.

 

Генеральний директор радіокомпанії призначає на посаду і звільняє з посади перших заступників та заступників генерального директора радіокомпанії; розподіляє обов'язки між першими заступниками та заступниками генерального директора радіокомпанії.

 

Нагадаємо, раніше зміни щодо підпорядкування та керівництва уряд вчинив щодо Національної телекомпанії України, коли видав постанову №272 від 17 березня.

 

«Установити, що функції з управління НТКУ здійснює Кабмін», - йдеться в урядовому повідомленні, оприлюдненому на сайті Кабміну.

 

Раніше НТКУ і НРКУ не були підпорядковані Кабінету Міністрів і мали управлятися громадськими радами.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY