detector.media
04.06.2010 15:24
«Вікна-новини» на СТБ замість Сергія Попова тимчасово вестиме Яна Андреєва

Поки на  СТБ шукатимуть нового ведучого «Вікна-новини» замість Сергія Попова, вечірні випуски вестиме Яна Андреєва. Про це ТК стало відомо з власних джерел на каналі.

 

Заступник голови правління з інформаційного мовлення Олексій Мустафін поки цю інформацію не коментує. Цю інформацію ТК підтвердили у прес-службі СТБ.

Яна Андрєєва раніше вела ранкові випуски новин СТБ.

 

Нагадаємо, телеканал СТБ поки не може знайти заміну ведучому Сергію Попову, який нещодавно  залишив канал і очолив департамент інформаційного мовлення медіагрупи «Україна». Поки що його замінює Тетяна Висоцька.

 

Також у прес-службі каналу розказали, що канал оголошує кастинг на ведучого новин. Ним має бути чоловік старше 30 років з досвідом роботи у кадрі та журналістиці: «Інтелігентний, з яскраво вираженою індивідуальністю, незалежний, упевнений в собі». Серед професійних якостей: вільне володіння літературною українською мовою, вміння писати інформаційні тексти творчо, логічно та дотепно, чітка вимова, знання основ риторики та програм News factory, Microsoft Word і пошукових систем інтернет (резюме варто надсилати на kislaya.o@stb.ua).

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY