detector.media
01.06.2010 17:19
Гендиректором «Известий в Украине» став Олег Боярчук

Новим генеральним директором газети «Известия в Украине» призначено Олега Боярчука. Про це ТК повідомили у виданні.

 

Таке рішення було прийняте 1 червня Радою акціонерів холдингу «Главред-Медіа». Олег Боярчук раніше працював керівником відділу збуту друкованих ЗМІ холдингу «Главред-Медіа».

 

Пан Боярчук прийняв пропозицію очолити газету, перед ним стоїть завдання налагодити присутність газети не лише у Києві, а й в регіонах.

 

«Будемо намагатись вийти на український медійний ринок. «Известия» - це досить відомий бренд, газета, яка читається. І ми робитимемо все для того, щоб вона йшла гарним тиражем», - сказав він.

 

За словами Олега Боярчука, поки що суттєвих змін у форматі видання не планується: «Наш формат прив'язаний до формату російського видання. Єдино, що запуск 16 шпальт ми можемо перенести на день раніше. Після затвердження бюджету в у межах холдингу ми будемо проводити рекламну кампанію, яка працюватиме на збільшення популярності й накладу газети».

 

До сьогодні посаду гендиректора видання обіймав  Юрій Чигирин. У коментарях ТК він наголосив, що вирішив залишити газету через те, що мав «відмінні погляди на розвиток і шляхи розвитку видання» ніж у головного редактора Яніни Соколовської.

 

«Насправді це була моя третя спроба залишити видання, оскільки моє стратегічне бачення розвитку газети не збігалося з баченням головного редактора. Почалося це з того, коли Ющенко огульно був звинувачений в тому, що він закриває газету «Известия в Украине», хоча він про це ні сном, ні духом не знав. Тоді стало зрозуміло, що я тут не зможу працювати. У січні 2010 року була моя перша спроба піти з газети, і я  намагався привернути увагу засновників до такої проблеми, яку я вважав притягнутою за вуха головним редактором Яніною Соколовською, друга спроба була півмісяця тому, і от нарешті вчора засновники зібрались і вирішили здійснити те, про що давно йшлося», - зазначив він.

 

Як пан Чигирин повідомив ТК, він планує відпочити від роботи менеджера і зайнятись творчою діяльністю.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY