detector.media
21.05.2010 12:52
Видавництво «Експрес» погасило заборгованості (ОНОВЛЕНО)

Видавнича група «Експрес» розрахувалася із заборгованостями перед державою, повідомляє інформаційне агентство «Інтермедіа консалтинг» з посиланням на відділ взаємодії із засобами масової інформації та громадськістю ДПА у Львівській області.

 

У повідомленні ДПА області зазначено:

«Незважаючи на донараховані суми податку, а також неодноразово програні в судах різних інстанцій справи на користь держави, службові особи ТОВ «Видавнича група «Експрес» здійснили розрахунок з бюджетом лише після порушення 18.03.2010 року кримінальної справи: 01.04.10 сплатили частину несплачених вчасно державі коштів, а саме 1,98 млн. грн, а 13.05.10 повністю розрахувалися з державою».

 

Втім, за словами головного редактора газети «Експрес» Ігоря Починка,  ця інформація не відповідає дійсності.

«Юридичний вiддiл ТзОВ «Видавнича група «Експрес» офiцiйно спростовує поширену ДПА у Львiвський областi iнформацiю про те, що пiдприємство "розрахувалося з бюджетом лише пiсля порушення кримiнальної справи". Зазначене твердження цiлковито не вiдповiдає дiйсностi, оскiльки усi свої податковi зобов'язання здiйснюються пiдприємством бездоганно, у термiни та в спосiб, встановленi чинним законодавства. Ні до порушення справи, ні після порушення справи підприємство не мало податкового боргу перед державою», - сказав він.

 

Починок вважає, що справу проти посадової особи видавця газети було порушено незаконно, щоб вплинути на редакцiйну полiтику газети.

 

Кримінальну справу за фактом ухилення від сплати податків у особливо великих розмірах проти колишнього головного бухгалтера ТОВ «Видавнича група «Експрес» було порушено 18 березня 2010 року.  Йшлося про несплату податку на прибуток за 2005 та 2007 роки у сумі 2,6 млн. грн

 

«Детектор медіа»

 

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY