detector.media
18.05.2010 13:42
Віталія Докаленка призначено генеральним продюсером «1+1»
Віталія Докаленка призначено генеральним продюсером «1+1»

18 травня Віталія Докаленка призначено генеральним продюсером групи. Дмитро Веліканов стане креативним продюсером групи. Про це повідомила прес-служба «Плюсів».

 

Віталій Докаленко продовжить обіймати посаду генерального директора телеканалу «Сіті», який входить до групи «1+1». До сфери його відповідальності  на позиції генерального продюсера входитиме власне виробництво розважальних проектів для всіх каналів групи.

 

Дмитро Веліканов - колишній генеральний продюсер російського телеканалу РЕН ТВ. Дмитро приєднається до групи 1+1 як креативний продюсер.

 

«Детектор медіа»

 

Довідка:

 

Віталій Докаленко був президентом Національної телекомпанії України, керував телеканалом ТОНІС, був головним режисером Нового каналу. Зараз пан Докаленко обіймає посаду генерального директору телеканалу «Сіті».

 

Дмитро Веліканов має досвід роботи на телебаченні на посадах ведучого, режисера та продюсера. До 2004 року Дмитро керував продакшном та був першим заступником віце-президента телеканалу MTV-Росія, потім - генеральним продюсером телеканалу ДТВ. З 2008 року обіймав посаду генерального продюсера телеканалу РЕН ТВ.

 

На фото - Віталій Докаленко

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY