detector.media
12.05.2010 12:48
Нацрада видала Beeline ліцензію на IPTV

Національна рада з питань телебачення і радіомовлення на засіданні 12 травня видала ліцензію провайдера програмної послуги із застосуванням технології IPTV ЗАТ «Українські радіосистеми» (ТМ Beeline).

 

Мобільний оператор надаватиме провайдерські послуги в Запоріжжі. Як пояснив представник компанії, починають із цього міста, оскільки саме там УРС має найрозвиненішу мережу оптико волоконних ліній і найбільшу кількість інтернет-абонентів.

 

Загалом провайдер обслуговуватиме 300 тисяч домогосподарств, яким надаватиме пакет з 18 програм (усі - вітчизняні, входять до складу універсальної програмної послуги). У зв'язку з відсутністю іноземних програм у переліку, ліцензійний збір становить лише 7657 гривень.

 

Член Нацради Тетяна Лебедєва зауважила, в разі переоформлення ліцензії та збільшення кількості програм слід перераховувати ліцензійний збір. Голова Нацради Володимир Манжосов наголосив, що у випадку збільшення території та кількості домогосподарств, а також кількості програм провайдери мають отримувати нову ліцензію, а не переоформлювати чинну.

 

Як повідомляла ТК, раніше Нацрада не видала провайдерську IPTV-ліцензію ЗАТ «Київстар».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY