detector.media
22.04.2010 11:38
Тузов вестиме марафон «День Землі» на ТОНІСі
Тузов вестиме марафон «День Землі» на ТОНІСі

22 квітня о 19:00 ТОНІС розпочне чотиригодинний марафон, присвячений  Міжнародному дню Землі, повідомляє прес-служба каналу.

 

«Більшість людей згадують про екологічну безпеку лише в лікарні. Треба це робити значно раніше. Кожною своєю дією можна зменшити кількість оголошень про допомогу дитині, яка потребує грошей на операцію, - коментує заступник голови правління телеканалу, ведучий марафону  Дмитро Тузов, - Але ми не збираємось лякати людей. Вони і так вже перелякані. Знають, що з екологією у нас погані справи, але не знають, що з цим робити. Це і є мета телепроекту: показати, на діючих прикладах, як захистити людей і покращити якість їхнього життя».

 

Головною темою обговорення стане використання в Україні альтернативних джерел енергії. До студії запросили спеціаліста вітроенергетики Андрія Конеченкова, міністра з надзвичайних ситуацій Нестора Шуфрича. Участь у спілкуванні візьмуть також аташе з питань культури посольства США Сьюзан Кліарі, керівник просвітницько-миротворчого центру «Проміцентр» Олену Мазур. Очікують і на співачку Марічку Бурмаку.

 

У випуску глядачів ознайомлять з документальними фільмами  на тему екології та захисту довкілля. Їх доповнять сюжетм журналістів щодо подій в Україні та за кордоном.  Крім того, в рамках марафону вийде ексклюзивне інтерв`ю з автором серії книг «Діти Індіго» Лі Кероллом. 

 

День Землі - глобальна подія, що закликає людей не залишатись байдужими до планети і до країни, в якій вони живуть. Перша акція у цей день відбулася 40 років тому у США і швидко набула значної популярності серед американців. Сьогодні учасниками Дня Землі є 200 млн. людей з 141 країни світу. У 2009 році Генеральна Асамблея ООН офіційно проголосила цей день Міжнародним днем Матері-Землі (Earth Day) та постановила святкувати його 22 квітня.

 

«Детектор медіа»

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY