detector.media
16.04.2010 14:31
Янукович зібрався зустрітися у Львові з побитими журналістами

Президент Віктор Янукович має намір зустрітися з журналістами, які зазнали нападів «від осіб, що назвали себе міліціонерами». Про це повідомила заступник глави адміністрації президента Ганна Герман, пише «Українська правда».

 

«Таку зустріч президент проведе у рамках свого візиту до Львова найближчим часом», - зазначила вона.

 

Також Герман повідомила, що перед цим президент дав доручення створеній комісії, яку вона очолила, з'ясувати і перевірити факти побиття журналістів.

 

«Що стосується зауваження "Репортерів без кордонів" з приводу ліквідації національної комісії з утвердження свободи слова, то інформуємо, що функції цієї комісії передані Громадській гуманітарній раді, яка створена при президентові», - сказано в коментарі.

 

Як писала «Детектор медіа», міжнародна організація "Репортери без кордонів" висловила занепокоєння погіршенням свободи слова в Україні після приходу до влади президента Віктора Януковича.

 

Як писала «Детектор медіа», у Львові сталася сутичка між працівниками газети «Експрес» та податковим міліціонером. В момент сутички журналісти редакційного завдання не виконували, проте цей інцидент потягнув за собою подальші публічні акції газетярів (перекриття автомагістралі Київ - Чоп), слухання на парламентському Комітеті з питань свободи слова та інформації, заяву з цього приводу віце-прем'єра Володимира Сівковича, Київської медіапрофспілки і «Репортерів без кордонів».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY