detector.media
15.04.2010 17:53
Уперше на Каннському кінофестивалі Україна представить два ігрові фільми

15 квітня на офіційній прес-конференції в Парижі організатори 63-го Каннського фестивалю оголосили основних учасників конкурсної програми, який проходитиме з 12 по 23 травня 2010 року, йдеться у прес-релізі SOTA Cinema Group.

 

Україна представить у рамках кінофестивалю два ігрові фільми - «Щастя моє» Сергія Лозниці (Україна-Німеччина-Голландія) в основному конкурсі та новий фільм Отара Іоселіані «Шантрапа» (Україна-Франція) у спеціальній програмі.

 

« Ми вперше представлені в  селекції шедеврів - адже Канни щорічно акумулюють культурні потоки всієї світової кінематографії», - зазначив продюсер Олег Кохан.

 

Фільм кінорежисера Сергія Лозниці «Щастя моє», зйомки якого закінчилися у лютому 2010-го в Україні, боротиметься за головний приз з 15 фільмами-учасниками основного конкурсу.

 

У рамках спеціальних позаконкурсних програм будуть представлені новий фільм Отара Іоселіані «Шантрапа» за участі Богдана Ступки, а також картини Вуді Аллена «Ти зустрінешся з високим темноволосим незнайомцем» та Олівера Стоуна «Волл Стріт. Гроші не сплять».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY