detector.media
13.04.2010 12:45
Рада не обрала голову парламентського комітету з питань свободи слова

Верховна Рада проголосувала за постанову № 6246 «Про внесення змін в деякі постанови (щодо чисельності та персонального складу комітетів Верховної ради шостого скликання)», як передає proUA. За інформацією видання, призначено голів і членів парламентських комітетів, які мають очолити члени коаліції. Питання голови комітету з питань свободи слова та інформації не розглядалося .

 

Як відомо, опозиція та коаліція погодилися не проводити «перерозподіл» комітетів, проте окрему дискусію викликав комітет з питань свободи слова та інформації.

 

Зокрема віце-спікер Микола Томенко (БЮТ) сказав, що він в цілому підтримує ідею не проводити перерозподілу комітетів через великий обсяг організаційної роботи, проте вважає, що  саме комітет з питань свободи слова є ключовим, і що варто обміняти керівництво цим комітетом на один із тих, де нині головує опозиція.

 

На головування інформаційним комітетом опозиція висунула  Андрія Шевченка (БЮТ), коаліція - Олену Бондаренко (ПР).

 

Також сьогодні, 13 квітня,  The Washington Post опублікувала інтерв'ю з Віктором Януковичем, президентом України, який заявив, що влада готова «віддати» парламентський комітет з питань свободи слова та інформації опозиції.

 

Коментуючи Українській правді результати голосування щодо розподілу комітетів, лідер фракції Партії регіонів Олександр Єфремов сказав, що Партія регіонів готова надати БЮТ керівництво у комітеті з питань свободи слова в обмін на комітет з питань податкової та митної політики.

 

«Детектор медіа»

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY