detector.media
08.04.2010 17:01
Сергій Буковський на замовлення каналу Arte знімає фільм «Прощавайте, товариші!»
Сергій Буковський на замовлення каналу Arte знімає фільм «Прощавайте, товариші!»

Режисер Сергій Буковський на замовлення франко-німецького телеканалу Arte знімає 6-серійну документальну стрічку «Прощавайте, товариші!», прем'єру якої призначено на 2011 рік.  Повідомляє «Німецька хвиля».

 

Початок зйомок «Прощавайте, товариші!» заплановано на початок травня, а прем'єру - на грудень 2011 року. Проект створюватиметься у співпраці французької студії Artline Films, німецької Gebrüder Beetz Media GmbH та деяких інших європейських продакшнів.

 

Як розповіла ТК співпродюсер проекту «Прощавайте, товариші!» Вікторія Бондар, поштовхом до створення такого масштабного проекту стало знайомство європейських сценаристів з однойменною книгою угорця Георгія Далаша. Своє бачення синопсису Сергій Буковський презентував у лютому цього року. 

 

6-серійний фільм присвячено не тільки падінню СРСР, але й цілої комуністичної імперії у вигляді країн-членів колишнього соцтабору. Зйомки проходитимуть в Україні, Росії, Грузії, Білорусі, Чехії, Польщі, Угорщині, Румунії та Німеччині.

 

12 квітня до Києва на один день приїдуть представники

Artline Films та Gebrüder Beetz, щоб скласти разом із Сергієм Буковським план виробництва проекту. Окремо обговорюватиметься кількість запланованих знімальних днів, яка поки що не влаштовує документаліста.

 

ТК продовжує стежити за реалізацією проекту.  

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY