detector.media
02.04.2010 18:39
ICTV запускає нове футбольне шоу із давньою назвою «Третій тайм»

17 квітня на ICTV стартує нове футбольне шоу «Третій тайм». Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Вестимуть проект колишній форвард «Динамо» Віктор Леоненко, спортивний журналіст Микола Васильков, а також уболівальник, капітан футбольного клубу зірок естради «Маестро» і учасник групи ТНМК Олександр «Фоззі» Сидоренко.

 

«У програмі не буде звичного обговорення матчів, не буде «академічного» ведучого і простого перерахування голів і моментів минулого футбольного тижня». Натомість проект  розповідатиме і про події поза «межами футбольного поля»: творці проекту обіцяють розглядати «скандальні історії, несподівані зізнання і гострий гумор», - повідомляє прес-служба.

 

За словами керівника департаменту власного виробництва ICTV, продюсера проекту Оксани Дихнич, у програмі  обговорюватимуть найактуальніші теми футбольного тижня.

 

Як вже повідомляла ТК, канал готував  запуск футбольного ток-шоу, де професіонали та вболівальники обговорюватимуть матчі Чемпіонату світу з футболу, який пройде у Південно-Африканській Республіці.

 

Нагадаємо, шоу з такою ж назвою «Третій тайм» уже виходило на ICTV у 2006 - 2007 роках. Тоді його ведучим був Савік Шустер.


«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY