detector.media
31.03.2010 18:23
Профільний парламентський комітет підтримав кандидатуру Плаксюка на посаду голови Держкомтелерадіо

Парламентський Комітет з питань свободи слова та інформації на засіданні 31 березня підтримав кандидатуру Юрія Плаксюка, який наразі є членом Нацради, на посаду голови Державного комітету телебачення та радіомовлення.

 

Нагадаємо, що 30 березня прем'єр-міністр Микола Азаров запропонував Верховній Раді призначити Юрія Плаксюка головою Держкомтелерадіо. Відповідний проект постанови зареєстрований у парламенті за № 6243.

 

Юрій Плаксюк, відповідаючи на запитання членів комітету, зазначив, що першими його кроками на посаді голови Держкомтелерадіо будуть «оптимізація, порядок і законослухняність, підготовка медійних законопроектів».

 

На думку Юрія Плаксюка, бюджет НТКУ повинен враховувати рекламні надходження цієї телекомпанії. А щодо перепідпорядкування Першого національного Кабміну і призначення його керівника, то в цих питаннях має навести порядок парламент, вважає Юрій Плаксюк.

 

Члени комітету висловили Юрію Плаксюку свої побажання. Зокрема Олена Бондаренко порадила до програми «Українська книга», якою опікується Держкомтелерадіо, включити видання путівників для іноземних туристів, які масово відвідуватимуть Україну під час футбольного чемпіонату «Євро - 2012».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY