detector.media
31.03.2010 12:31
FIlm.ua продає права на військові серіали до Японії, Гонконгу, Південної Кореї, В’єтнаму, Таїланду та Малайзії

FIlm.ua Distribution на азіатському кіноринку FILMART 2010 досягнув попередніх домовленостей щодо продажу прав на військові міні-серіали з компаніями Китаю, Гонконгу, Південної Кореї, В'єтнаму, Таїланду та Малайзії. Про це  розказав у коментарі  Media Business Reports менеджер з міжнародних продажів Film.ua Євген Драчьов.

 

За його словами, особливо великий інтерес до такого продукту виявили DVD-дистрибутори Японії. За інформацією видання, азіатські компанії не вперше виявляють інтерес до продукції Film.ua, адже три місяці назад компанія продала DVD-права на чотирисерійний бойовик «Полювання на Вервольфа» на територію Японії, окрім цього компанія вже кілька разів  продавала на територію Китаю мюзикли та телефільми українського виробництва.

 

Кіноринок FILMART 2010 пройшов у Гонконгу з 23 по 25 березня. У цьому році FILM.UA Distribution стала єдиною українською компанією, яка взяла участь у роботі ринку. Загалом на  FILMART 2010  було представлено 540 компанії (з них, зокрема 120 з Китаю, дві з Росії).

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY