detector.media
29.03.2010 13:42
О 15.30 на НТКУ представлятимуть нових керівників – Олександра Пантелеймонова й Оксану Калитюк (виправлено)

Сьогодні о 15:30 на Національній телекомпанії України мають представити нових керівників інформаційного мовлення Першого національного - Олександра Пантелеймонова та Оксану Калитюк. Про це «Детектор медіа» стало відомо з власних джерел у компанії.

 

Олександр Пантелеймонов, за даними джерел ТК, стане заступником генерального директора з інформаційного мовлення. Оксана Калитюк - шеф-редактором новин. Також за інформацією джерел ТК, на каналі готується реструктуризація,в результаті якої ТВО «Новини» об'єднають з іншими ТВО.

 

Як повідомляла ТК, Олександр Пантелеймонов раніше працював на «Інтері», був шеф-редактором ток-шоу «Свобода на "Інтері"» у 2008-2009 роках.

 

Оксана Калитюк працювала на Громадському радіо, потім на Національній телекомпанії України в команді Андрія Шевченка, останні два з половиною року - на «Інтері». У Національних інформаційних системах (новинний продакшн «Інтера») станом на 29 березня вона є начальником відділу інформаційного планування.

 

Оксана Калитюк поки не змогла підтвердити «Детектор медіа» своє призначення на НТКУ. Зв'язатися з Олександром Пантелеймоновим поки не вдалося. Генеральний директор НТКУ Єгор Бенкендорф пообіцяв прокоментувати нові призначення після офіційного представлення.

 

Нагадаємо, директор ТВО «Новини» НТКУ Ігор Федорів 1 квітня звільняється з телекомпанії.

 

Раніше ТК повідомляла, що збори колективу мають розпочатися о 14.00, проте їх було перенесено на пізніший термін.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY