detector.media
26.03.2010 17:53
Єгор Бенкендорф вважає, що «Ключовий момент» міг би знайти себе на Першому національному

Генеральний директор Національної телекомпанії України Єгор Бенкендорф вважає, що програма «Ключовий момент» могла б виходити на Першому каналі. Про це він сказав в інтерв'ю журналу «Профиль».

 

«Наприклад, "Ключовий момент", який пішов з "Інтера", вважаю, міг би знайти себе на Першому національному. Як і гарна програма про сільське господарство...», - сказав він, відповідаючи на запитання, чи має намір запрошувати на Перший національний ведучих або програми з інших каналів. Однак предметну розмову про нові проекти він буде готовий підтримати приблизно через місяць.

 

У редакції «Ключового моменту» поки не коментують слова Єгора Бенкендорфа.

 

Також гендиректор НТКУ сказав «Профилю», що є прихильником суспільного мовлення. «У чистому вигляді ідея суспільного телебачення досить приваблива. Більш того, я б робив усі можливі кроки, щоб моє телебачення його нагадувало», - зазначив він.

 

Як повідомляла ТК, телеканал «Інтер» зупинив виробництво програми «Ключовий момент», яка вироблялася на продакшні, що його очолював Єгор Бенкендорф.

 

За чутками, НТКУ може розпочати показ програми із закупівлі старих випусків у групи «Інтер».  При такій схемі редакція ще тривалий час залишатиметься без роботи.

 

Екс-виконавчий продюсер «Інтера» Єгор Бенкендорф був призначений генеральним директором Національної телекомпанії України 17 березня розпорядженням уряду.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY