detector.media
26.03.2010 14:07
Юрій Громницький іде в прес-секретарі до Бориса Колесникова

Юрій Громницький іде в прес-секретарі до віце-прем'єр-міністра  Бориса Колесникова. Той факт, що сторони дійшли згоди, підтвердила ТК куратор інформаційного напрямку Кабміну, народний депутат Олена Бондаренко.

 

Під час переговорів, за її словами, Юрій Громницький висловив побажання паралельно з посадою прес-секретаря продовжувати бути ведучим програми «Точка зору» на Першому каналі

 

Як відомо, «Точка зору» - це щоденне суспільно-політичне ток-шоу, яке виходить у вечірньому праймі о 19.00.

 

«Це побажання не викликало ніяких заперечень. Щоправда, обговорювалася можливість, що програма може скоротити кількість виходів. Адже поєднувати чимале навантаження в Кабміні із щоденною програмою - дуже велика напруга», - сказала ТК Олена Бондаренко, наголосивши, що все це лише попередні розмови, які далі будуть офіційно узгоджуватися з керівництвом НТКУ.

 

Як прокоментував ТК Юрій Громницький, його рішення щодо роботи із Колесниковим було викликано тим, що він особисто цікавиться футболом.

 

«Я прийняв цю  пропозицію перш за все тому, що мені дуже цікава ідея займатись  медіанапрямком, пов'язаним з організацією Євро-2012. Оскільки окрім політики, якою я страшенно цікавлюсь і професійно займаюсь, я досить довгий час займався і футболом», - зазначив він.


Найближчі два тижні він планує поєднувати ведення «Токи зору» з новою роботою:  «Оскільки сітка каналу вже складена і керівництво Першого національного мене про це попросило. І тут, як на мене, немає конфлікту інтересів - поєднувати  обов'язки керівника з медіанапрямку по Євро - 2012 з веденням політичної програми. Це не споріднені види діяльності».

 


Щодо подальшої долі проекту  «Точка зору», за його словами, остаточне рішення ще не прийняте.

 

«Можливо, програма залишиться в ефірі з іншим ведучим, можливо, вона буде збережена у щотижневому 30-хвилинному варіанті чи трошки ширшому, і я її вестиму», - припустив він. 

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY