detector.media
26.03.2010 10:57
Скоєно напад на головного редактора газети «Коломийський вісник»

В Івано-Франківській області скоєно напад на головного редактора газети «Коломийський вісник» Василя Дем'яніва. Як повідомляє Zaxid.net, інцидент стався ввечері 25 березня.

 

Згідно з інформацією видання, Дем'янів біля дому припарковував авто, коли на нього напали невідомі і жорстоко побили. Медики обласної клінічної лікарні реанімаційного відділення поставили діагноз черепно-мозкова травма та провели операцію. За фактом порушено кримінальну справу. Триває розслідування і з'ясування осіб, які скоїли напад.

 

Член Президії обласної організації НСЖУ Ганна Гелеван пов'язує напад на Дем'яніва  з його журналістською діяльністю. Він часто воював з місцевою владою, яка була співзасновником газети і обмежувала видання у фінансуванні. Відомо, що останнім часом Дем'янів кілька разів відмовлявся працювати у новій приватній газеті «Коломийська правда».

 

Про ці проблеми Дем'янів також заявляв і на парламентських слуханнях з проблем регіональних ЗМІ, які відбулися 2 грудня 2009 року. Василь Дем'янів також є помічником народного депутата України Володимира Мойсика.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY