detector.media
18.03.2010 11:57
Уряд змінив структуру своїх піар-управлінь. Далі заплановані скорочення

Кабінет Міністрів України ліквідував управління у зв'язках із засобами масової інформації свого секретаріату. Про це йдеться в урядовій постанові від 17 березня.

 

Натомість у структурі секретаріату Кабміну створено департамент інформації та масових комунікацій. Керівника новоствореного департаменту поки що не призначено.

 

Про плани такої реструктуризації «Детектор медіа» вже повідомляла Олена Бондаренко, яка курує інформаційний напрямок у роботі Кабміну.

 

Нині пані Бондаренко в коментарі ТК додала, що робота над оптимізацією структури департаменту триває. За її словами, неминучими є скорочення: «Штат був роздутий - 42 людини. Осіб на вісім, гадаю, він скоротиться. Зараз ми розглядаємо й аналізуємо всю сітку». Вона також зазначила, що деякі сектори виконують подібні функції: підготовки заходів за участю прем'єр-міністра та організаційної роботи, аналітики й інформаційного моніторингу тощо.

 

Водночас уряд ліквідував посаду прес-секретаря прем'єр-міністра-начальника управління у зв'язках із засобами масової інформації секретаріату, замінивши її посадою прес-секретаря прем'єр-міністра, який прирівняний до керівника протоколу прем'єр-міністра. Як уже повідомляла ТК, прес-секретарем прем'єр-міністра став Віталій Лук'яненко.

 

Також Олена Бондаренко сказала ТК, що звістка про звільнення головного редактора «Урядового кур'єра» Алли Ковтун для неї стала несподіванкою. «Це питання для мене проблемне і конфліктне. Я про це дізналася з інтернету, й мені дуже неприємно, що такі речі проходять за моєю спиною. Хоча Алла Ковтун навряд чи залишилася б на цьому місці. Тому що 600 портретів Юлії Тимошенко в газеті за півроку - це занадто, такого навіть Сталін у газеті "Правда" собі не дозволяв», - пояснила вона, додавши, що їй невідомо, кого призначать на місце пані Ковтун.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY