detector.media
17.03.2010 16:53
Бенкендорф запевнив, що НТКУ не інтегруватимуть у групу «Інтер»
Бенкендорф запевнив, що НТКУ не інтегруватимуть у групу «Інтер»

Президент Національної телекомпанії України Єгор Бенкендорф запевнив, що НТКУ не інтегруватимуть до групи «Інтер». Про це він сказав в інтерв'ю кореспонденту ТК одразу після офіційного представлення нового керівництва НТКУ.

 

Він наголосив, що на медіаринку «Інтер» і Перший канал лишатимуться тільки конкурентами, а чутки про синергію цих медіаактивів назвав неправдою.

 

Також він сказав, що попри те, що йому важко було залишати «Інтер» після 14 років робити, а також виробничі студії «07 продакшн» та «Пірат продакшн», які він очолював, НТКУ є для нього новим викликом.

 

 

Володимир Семиноженко вітає Єгора Бенкендорфа. Позаду в кадрі - Валід Арфуш

 

За його словами, на сьогодні він не очолює жодної виробничої структури. Щодо того, з якими продакшнами він співпрацюватиме як президент НТКУ, пан Бенкендорф сказав ТК, що це питання поки не вирішено.

 

Нагадаємо, о 15.00 колективу НТКУ було представлено нового президента компанії Єгора Бенкендорфа, якого сьогодні було призначено на посаду рішенням Кабінету Міністрів України. У події взяли участь віце-прем'єр Володимир Семиноженко, в.о. голови Держкомтелерадіо Олександр Курдінович, екс-президент НТКУ Василь Ілащук, а також Валід Арфуш. Статус Валіда Арфуша як віце-президента НТКУ на події оголошено не було.

 

 

Василь Ілащук, Олександр Курдінович, Володимир Семиноженко, Єгор Бенкендорф і Валід Арфуш 

 

Пан Семиноженко наголосив, що вважає два роки президентсва Ілащука на НТКУ «вдалими та успішними», а від Бенкендорфа очікує «значного поліпшення показників Першого каналу». Василь Ілащук подякував колективові за співпрацю, наголосивши, що ці люди є «не просто працеголіками, а божевільними», в тому сенсі, що працюють по 24 години на добу за мінімальну зарплату, і заповів новому керівництву збільшити працівникам оклади. Попри те, що під час представлення Ілащук наголосив, що «ніхто без роботи не лишається», в інтерв'ю кореспонденту ТК  він сказав, що в його найближчих планах - відпочинок.

 

«Детектор медіа»

 

Фото Павла Старостенка

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY